Vi spiller for et publikum!

Vi har et alsidigt repertoire (som du kan læse mere om nedenfor), men vigtigst af alt spiller vi altid for at underholde publikum! Vores filosofi er at det skal være sjovt, spændende og svært underholdende for publikum at lytte til Keep The Change Big Band, og vi udvælger alle vores numre ud fra om de har lytte og danse kvalitet!

 

Vi spiller kendte arrangementer, som du har hørt det med f.eks. Frank Sinatra eller Michael Bublé. Vi spiller også andre kendte numre og fantastiske big band arragementer, f.eks. Light My Fire eller Sexbomb. Vi jazzer også gerne forbi et par helt gamle standarder, f.eks. Ella Fitzgeralds "Its Too Darn Hot", men slutter helst af med at samle trådene med en gang Neo Swing - moderne big band swing musik - som er populært hos både unge og gamle.

 

Keep The Change's mission er at levere en god stemning til alle typer arrangementer, om det er dans, receptioner eller andre lejligheder. Vi tilpasser vores sætlister til det aktuelle arrangement, udfra jeres ønsker og vores viden om musikken. Kontakt os derfor altid angående netop jeres arrangement så vi kan tilpasse musikken til jer!

 

Dans
Vi kan spiller til alle typer dansejobs: swing, lindyhop, moderne...

 

Temafester
Et big band er prikken over det velkendte "i" til temaarrangementer som Galla, James Bond, Ballroom, Gangster... Har I et tema, har vi musikken!

 

Mærkedage
Store mærkedage kræver ekstraordinær musik. Keep the Change har spillet til mange bryllupper, runde fødselsdage og receptioner - vi spiller også gerne til din store dag!

 

Jul
Fyr ekstra op under julefesten med et big band! Ud over vores almindelige repertoire spiller vi også ved juletid en række klassikere som "Baby It's Cold Outside", "Jingle Bell Rock", "Let It Snow", "Santa Baby" og "White Christmas".

 

Er det svært at have et big band som musik?

Nej! Et big band er stort med sine 20 personer, men det er netop det der gør det så fantastisk - og ikke noget man har hver dag. Du skal have et big band fordi det er levende musik spillet af levende personer, og fordi dine gæster/publikum for en uforglemmelig oplevelse og en god aften. Vi sørger for alt det praktiske så I kan nyde aftenen og musikken.

 

Vores aktuelle repertoire:

A Foggy Day In London Town
A Tisket A Tasket
All Of Me
All Right, Okay, You Win
Can’t Take My Eyes Off Of You
Craps
Crazy Little Thing Called Love
Den Allersidste Dans
Don’t Know Why
Feeling Good
Fly Me To The Moon
Go Daddy O
Have You Met Miss Jones
I Love Being Here With You
I Won’t Dance
In The Mood
It Don’t Mean A Thing
It Had Better Be Tonight
Light My Fire
Mack The Knife
Moonlight
New York, New York
Return To Sender
Rock This Town
Sexbomb
Spiderman
Summertime
Take The “A” Train
The Lady Is A Tramp
The Way You Look Tonight
Theme From Family Guy
They Can’t Take That Away From Me
Too Darn Hot
Zoot Suit Riot