Keep the Change blev startet i 1984 af studerende på Musikvidenskab i Århus, og også i dag spiller nuværende eller tidligere musikstuderende med i bandet. En stor del har været med i bandet mange år, og enkelte har endda været med lige siden begyndelsen.

 

Dirigenten
Keep the Change dirigeres af Peter Brem. Han er saxofonist, komponist, bandinstruktør og underviser på bl.a. konservatorieniveau. Peter Brem har gennem årene ageret primært i det aarhusianske musikmiljø, herunder med det hedengangne Peter Brem Big Band samt i en lang række andre musikalske sammenhænge.

 

Tidligere er bandet blevet dirigeret af bl.a. Frank Bastrup Olsen, Simon Nielsen, Marion Barker, Henrik Gørup Rasmussen og Lisbeth Iversen, og vi har også haft gæstebesøg af amerikanske big band-ledere og -arrangører.

 

Musikerne
Keep the Changes faste besætning er fem saxofonister, fire trompetister, fire trombonister og en rytmegruppe bestående af en pianist, en guitarist, en bassist og en trommeslager. I tidens løb har vi haft adskillige gæstesolister, og af tidligere bandmedlemmer kan bl.a. nævnes Sacha Dupont og Lars Vissing.

 

I dag udgøres bandet af følgende musikere:

 

Saxofonister
Ane Teglbjærg / Dorit Silberling
Morten Holt
Poul Kusk
Hanne Pulkkinen
Carsten Knudsen

 

Trompetister
Peder Rasmussen
Lars Aaskov
Maj Halby
Morten S. Nielsen
Jens Overby

 

Basunister
Helle Fogh
Hans Dammeyer
Esben Madsen
Peter Fuur
Frederik Roi Midtgaard

 

Rytmegruppe
Mads Kristensen (p)
Lars Aagaard (g)
Hans Buhl (b)
Andreas Hemberg Sørensen (dr)

 

Dertil kommer vores fantastiske sanger Methea Skou Rydahl.