Keep the Change blev startet i 1984 af studerende på Musikvidenskab i Århus, og også i dag spiller mange nuværende eller tidligere musikstuderende med i bandet. En stor del har været med i bandet mange år, og enkelte har endda været med lige siden begyndelsen.

 

Dirigenten
Keep the Change dirigeres af Peter Brem. Han er saxofonist, komponist, bandinstruktør og underviser på bl.a. konservatorieniveau. Peter Brem har gennem årene ageret primært i det aarhusianske musikmiljø, herunder med det hedengangne Peter Brem Big Band samt i en lang række andre musikalske sammenhænge.

 

Tidligere er bandet blevet dirigeret af bl.a. Frank Bastrup Olsen, Simon Nielsen, Marion Barker, Henrik Gørup Rasmussen og Lisbeth Iversen, og vi har også haft gæstebesøg af amerikanske big band-ledere og -arrangører.

 

Musikerne
Keep the Changes faste besætning er fem saxofonister, fire trompetister, fire trombonister og en rytmegruppe bestående af en pianist, en guitarist, en bassist og en trommeslager. I tidens løb har vi haft adskillige gæstesolister, og af tidligere bandmedlemmer kan bl.a. nævnes Sacha Dupont og Lars Vissing.

 

I dag udgøres bandet af følgende musikere:

 

Saxofonister
Ane Teglbjærg
Jens Pauli
Anne Baggesen
Morten Elbæk
Carsten Knudsen

 

Trompetister
Peder Rasmussen
Anita Bondeskov
Lars Aaskov
Morten S. Nielsen

 

Basunister
Helle Fogh
Hans Dammeyer
Esben Madsen
Bertil Sidenius
Frederik Roi Midtgaard

 

Rytmegruppe
Jens Møller
Lars Aagaard
Hans Buhl
Andreas Hemberg Sørensen

 

Vi spiller normalt med en kvindelig og/eller mandlig sanger. Vores faste sangere er Keshia Christiansen og Christopher Catton.